Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Στειρώστε τους Έλληνες

D
Μειωμένη παρουσιάζεται η σεξουαλική δραστηριότητα των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, του άγχους και της ανασφάλειας. Ευτυχώς που υπάρχει η οικονομική κρίση, ώστε να έχουν μια δικαιολογία οι ανέραστοι και οι ανίκανοι.

Γενικά, στην Ελλάδα για όλα φταίει η κρίση. Πριν την κρίση, ήμασταν όλοι πολύ γαμάτοι τύποι αλλά ήρθε αυτή η κρίση, βρε παιδί μου, και μας έκανε χάλια.

Σύμφωνα με την έρευνα, έχουν μειωθεί οι εγκυμοσύνες στην Ελλάδα αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού, αν κάνεις ένα παιδί σήμερα, δεν πρόκειται να σηκώσεις κεφάλι οικονομικά τα επόμενα 20 χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς και στη φυλακή.


Από την άλλη, αν είσαι Έλληνας και έχεις έστω και ελάχιστη αυτογνωσία, δεν κάνεις παιδί γιατί φοβάσαι μη σου βγει σαν όλους αυτούς τους σκατάδες που έχουν πλημμυρίσει την χώρα.

Όλοι αυτοί οι καθυστερημένοι και οι φασίστες που μας έχουν περικυκλώσει ήταν μωρά κάποτε και ο πατέρας τους πανηγύριζε και κερνούσε αβέρτα που έκανε τον διάδοχο.

Καλό είναι οι Έλληνες να μην κάνουν παιδιά, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγουν χάπατα και ραγιάδες σαν αυτούς.

Αρκετοί Έλληνες υπάρχουν, δεν χρειάζονται άλλοι. Μη μεγαλώσει κι άλλο το κακό.

Και αυτά τα «έλα αγάπη μου, να κάνουμε ένα Έλληνα ακόμα» της Χαρούλας Αλεξίου, είδαμε πού μας οδήγησαν. Στην καταστροφή.

Εν τω μεταξύ, αυτοί που έχουν μυαλό και σκέφτονται σε τι κόσμο θα φέρουν τα παιδιά τους δεν κάνουν παιδιά, ενώ οι άλλοι -που είναι ζώα και τα έχουν χεσμένα τα παιδιά- κάνουν από πέντε παιδιά ο καθένας.

Πάντως, αν οι Έλληνες δεν βάλουν μυαλό και αρχίσουν πάλι να γεννοβολάνε σαν κουνέλες, θα πρέπει να τους γίνει στείρωση.

Στειρώστε τους Έλληνες, πριν να είναι αργά.

Στειρώστε τους Έλληνες, για να σωθεί η Ελλάδα.

(Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω τι λέει η έρευνα αλλά εγώ είμαι βέβαιος πως το κουτούπωμα πάει σύννεφο. Από την δική μου έρευνα, αυτό το καλοκαίρι όλοι γαμιόσαντε. Γιατί η καύλα δεν καταλαβαίνει από κρίση. Και, ευτυχώς, το σεξ είναι και θα είναι πάντα δωρεάν. Αν δεν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο.)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου