Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Άθλιοι βεβήλωσαν τον τάφο της Αμφίπολης!


ΚαρυάτιδαΣτόχος ξένων άθλιων πορνογράφων έχει γίνει η χώρα μας, αφού, μετά την γυμνή Γαλλίδα ηθοποιό που βεβήλωσε τον ιερό χώρο της Επιδαύρου κάνοντας ερωτικές κινήσεις, κάποιοι άλλοι άθλιοι βεβήλωσαν τον ιερό τάφο της Αμφίπολης, κάνοντας σεξ δίπλα στις ιερές Καρυάτιδες.

Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι αντίκρισαν σήμερα το πρωί προφυλακτικά δίπλα στις ιερές Καρυάτιδες.

Μάλιστα, ένας αρχαιολόγος υποστηρίζει πως υπήρχε σπέρμα στις ιερές θηλές και στους ιερούς κοθόρνους μιας ιερής Καρυάτιδας.

Κάποιοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, αφού μπορεί οι αρχαίοι Μακεδόνες να είχαν προφυλακτικά και να βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα τρομερή ανακάλυψη.


Αν οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν προφυλακτικά, τότε τα προφυλακτικά που βρέθηκαν στην Αμφίπολη είναι ιερά, ενώ και το σπέρμα είναι ιερό γιατί μπορεί να είναι του Βουκεφάλα.

Εν τω μεταξύ, προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη των κατοίκων της περιοχής πως όλα τα νεαρά ζευγάρια της Αμφίπολης έδιναν επί χρόνια ερωτικά ραντεβού και πηδιόσαντε πάνω από τον ιερό τάφο.

Ήδη, ο εισαγγελέας ιερών τάφων και ιερής Επιδαύρου έχει ξεκινήσει έρευνα, αν και θα πρέπει να αναγνωριστεί στους σύγχρονους κάτοικους της Αμφίπολης πως δεν ήξεραν πως κουτουπωνόσαντε πάνω από τον ιερό τάφο, οπότε έχουν ελαφρυντικά που μετέτρεψαν τον ιερό τάφο σε γαμιστρώνα.

(Θα γελούσαν πολύ οι αρχαίοι Έλληνες με τους σύγχρονους Έλληνες. Κρίμα που δεν μπορούν να μας δουν. Αυτό που με τρελαίνει, όμως, δεν είναι ο πουριτανισμός των σύγχρονων Ελλήνων που τους σοκάρει ότι μια Γαλλίδα ηθοποιός έκανε γυμνή γύρισμα στην Επίδαυρο αλλά όχι οι Ρουβάδες που κάνουν την Επίδαυρο «ιερή». Αυτό που με τρελαίνει είναι που οι σύγχρονοι Έλληνες δεν ξέρουν ποιος ήταν και πώς λεγόταν ο προπάππους τους αλλά, κατά τ” άλλα, αισθάνονται απευθείας απόγονοι του Περικλή, του Λεωνίδα και του Μεγαλέξανδρου.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου