Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ο Σαμαράς ανακοίνωσε πως η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της Αργεντινής


Αργεντινή
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε πως η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της Αργεντινής. Η είδηση πως η Ελλάδα θα ξεπληρώσει το χρέος της Αργεντινής κάνει τον γύρο του κόσμου και ο διεθνής Τύπος αναφέρεται με θαυμασμό στην Ελλάδα που ζει έναν νέο χρυσό αιώνα.


Παράλληλα με την πληρωμή του χρέους της Αργεντινής, η κυβέρνηση Σαμαρά θα δώσει και βοήθεια 100 δισεκατομμυρίων στην Αργεντινή, ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να φτάσει την ελληνική οικονομία.


Όπως διευκρίνισε ο Αντώνης Σαμαράς, η κυβέρνηση σκέφτεται να δώσει και από 100 χιλιάδες δολάρια χαρτζιλίκι σε κάθε πολίτη της Αργεντινής αλλά φοβάται μήπως οι Αργεντίνοι τεμπελιάσουν και το ρίξουν στο σορολόπ, οπότε σκέφτεται να τους τα βάλει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να μπορούν να κάνουν ανάληψη μετά από τρία χρόνια.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως, τώρα που η Ελλάδα ξεπέρασε την χρεοκοπία και ζει μια χρυσή εποχή, μπορεί να βοηθήσει την Αργεντινή, ώστε οι πολίτες της να ζουν πλουσιοπάροχα όπως οι Έλληνες.

(Πλάκα έχει που η χρεοκοπημένη κυβέρνηση και τα χρεοκοπημένα καθεστωτικά ΜΜΕ της χρεοκοπημένης Ελλάδας επιμένουν πως η Αργεντινή χρεοκόπησε ξανά -και πανηγυρίζουν μάλιστα γι” αυτό-, ενώ η Αργεντινή όχι μόνο δεν χρεοκόπησε αλλά, όπως μας ενημερώνουν οι ξένοι οικονομικοί αναλυτές, κάνει σοβαρή και μελετημένη αντίσταση στους διεθνείς κερδοσκόπους και οι δείκτες της οικονομίας της πάνε από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι πολίτες της Αργεντινής επικροτούν την στάση πληρωμών στους κερδοσκόπους, σε αντίθεση με τους Έλληνες που είναι χάπατα και κάθονται και ανέχονται ακόμα τον μαλακομασαμαρά και τον καστράτο Άδωνι.)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου