Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο Αβραμόπουλος θα κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου


Σαμαράς Γιούνκερ Αβραμόπουλος
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του νέου προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και πως ο Πλάτωνας δεν μπορεί να παίζει στην Β΄ Εθνική αφού ο Πλάτωνας ήταν ο πρώτος που οραματίστηκε το Τσάμπιονς Λιγκ.


Επίσης, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε πως ο Πλάτωνας θα ήταν ενθουσιασμένος με το ευρώ -αφού σε όλους τους πλατωνικούς διαλόγους είναι ολοφάνερη η επιθυμία του Πλάτωνα να αποκτήσει η αρχαία Αθήνα κοινό νόμισμα με τους βαρβάρους-, ενώ θα λάτρευε τις ευρωπαϊκές τράπεζες και την Siemens.


Το μόνο πρόβλημα στις συζητήσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν θέλει δέκα γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και επιμένει πως η Ελλάδα πρέπει να προτείνει γυναίκα για την θέση του επιτρόπου και όχι τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε αμέσως τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου, του ανακοίνωσε το αίτημα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του είπε πως θα κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και θα γίνει γυναίκα, οπότε δεν θα υπάρχει πια πρόβλημα.

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς ρώτησε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο αν είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του απάντησε πως παρακολούθησε πριν από μερικές ημέρες στο θέατρο τις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, και πείστηκε πως το μέλλον ανήκει στις γυναίκες.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα κάνει την εγχείρηση αλλαγής φύλου και θα γίνει γυναίκα -ώστε να γίνει η επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή-, ενώ, όταν θα προκηρυχτούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, θα διαδεχτεί τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με την ελπίδα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας αλλά και η πρώτη τρανσέξουαλ πρωθυπουργός στον κόσμο.

Μια ακόμα πρωτιά για την χώρα μας.

Κρίμα που δεν ζει ο Πλάτωνας να δει τα μεγαλεία της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου