Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πανούκλα!

J
Τρόμος έχει κυριεύσει τον δυτικό κόσμο, μετά την αποκάλυψη πως οι τζιχαντιστές διαθέτουν την τεχνογνωσία για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και σκοπεύουν να εξαπλώσουν στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ τον ιό της βουβωνικής πανώλης, σπέρνοντας μαζικό όλεθρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το τζιχαντικό ρεπορτάζ, οι τζιχαντιστές συνειδητοποίησαν πως θα τους πάρει πολλά χρόνια για να κόψουν τα κεφάλια όλων των Ευρωπαίων και των Αμερικανών, οπότε αποφάσισαν να μας μολύνουν με πανούκλα για να πεθαίνουμε κατά χιλιάδες και να μην χάνουν χρόνο με τα μαχαίρια.


Οπωσδήποτε, η πανούκλα είναι ένας πιο πολιτισμένος τρόπος να σκοτώνεις κάποιον από το να του κόβεις το κεφάλι ή να τον βομβαρδίζεις.

Ωραία είναι και η φυματίωση, ώστε να ερωτεύεσαι μια φυματικιά -που θα το παίζει Μαργαρίτα Γκοτιέ, ενώ εσύ θα το παίζεις Αρμάνδος-, αλλά η φυματίωση θεραπεύεται εύκολα πια στη Δύση, οπότε η πανούκλα είναι πιο καλή γιατί έχει και πιο τρομακτικό όνομα.

Η CIA προειδοποιεί πως οι τζιχαντιστές έχουν μολύνει με βουβωνική πανώλη τους κουβάδες του Ice Bucket Chalenge, οπότε, αν συνεχίσουν οι διάσημοι να μπουγελώνονται, θα τα τινάξουν από την πανούκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το σχέδιο των τζιχαντιστών για την Ελλάδα είναι να μολύνουν τον τάφο της Αμφίπολης με βουβωνική πανώλη, ώστε να τρέξουν οι αρχαιολάγνοι Έλληνες να θαυμάσουν τον τάφο και να απλωθεί η πανούκλα σε όλη την χώρα.

Μεγάλο στέλεχος του ΔΝΤ αποκάλυψε πως η πανούκλα ήταν ένα από τα μέτρα που είχε προτείνει τα στελέχη της Τρόικας για την Ελλάδα στο επόμενο Μνημόνιο, αλλά τους πρόλαβαν οι τζιχαντιστές.

Το θετικό με την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης είναι πως οι Έλληνες που θα πεθάνουν δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, ενώ θα μειωθεί και ο πληθυσμός, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς.


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου