Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Μαζιώτης είχε σχέση με μπατσίνα


Σενάριο αστυνομικής ταινίας θυμίζει ο εντοπισμός και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη αλλά από ένα τέτοιο όμορφο σενάριο δεν θα μπορούσε να λείπει ο έρωτας. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, ο Νίκος Μαζιώτης είχε ερωτική σχέση με μια αστυνομικό που του είχε κλέψει την καρδιά.

Η γλυκιά μπατσίνα ονομάζεται Εμμανουέλα και εργάζεται στην Αντιτρομοκρατική, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ και βίζιτες, για να συμπληρώσει το εισόδημά της.

Ο Μαζιώτης και η Εμμανουέλα γνωρίστηκαν σε μια ληστεία τράπεζας, όταν η Εμμανουέλα προσπάθησε να συλλάβει τον Μαζιώτη αλλά αυτός την αφόπλισε με το υπέροχο χαμόγελό του.


Το ζευγάρι έζησε καυτές ερωτικές νύχτες και ημέρες, με τον Μαζιώτη να δένει με χειροπέδες την γυμνή Εμμανουέλα και να κάνει κοινωνικούς αγώνες πάνω στο σμιλεμένο κορμί της και το αργασμένο δέρμα της που το ‘χε ποτίσει η αλμύρα και το ‘χε μαστιγώσει αλύπητα το κύμα.

Ο Μαζιώτης είχε σχέση και παιδί με μια άλλη γυναίκα αλλά είναι κι αυτή αναρχικιά, και αυτοί οι αναρχικοί δεν έχουν κολλήματα, ταμπού και προκαταλήψεις, με αποτέλεσμα να φιστικώνονται αμέσως με όποιον βρουν μπροστά τους· όπως δηλαδή κάνουν και οι μικροαστοί αλλά στα κρυφά.

Ο Νίκος Μαζιώτης και η καλλίγραμμη Εμμανουέλα ζούσαν τον έρωτά τους, με τον Μαζιώτη να κάνει ληστείες και να βάζει βόμβες, και την Εμμανουέλα να του δίνει πληροφορίες για τις κινήσεις της Αστυνομίας και να τον περιμένει στην ερωτική τους φωλιά με ένα ζεστό πιάτο φαΐ ακουμπισμένο πάνω στο πράμα της.

Όλα πήγαιναν υπέροχα ανάμεσα στο ζευγάρι, μέχρι την στιγμή που οι γονείς της Εμμανουέλας, κάτι μπουρτζόβλαχοι από την μαγευτική Ηλεία, της ζήτησαν να πάψει να ζει σαν παστρικιά και να στεφανωθεί.

Η καλλίπυγος Εμμανουέλα είπε στον Μαζιώτη πως πρέπει να την αποκαταστήσει αλλά ο Μαζιώτης αρνήθηκε επειδή δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την επανάσταση.

Τότε η Εμμανουέλα, θολωμένη από την απόρριψη του άνδρα που αγάπησε, τον κατέδωσε στην Αστυνομία αλλά τον συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας, για να μην φανεί πως τον κάρφωσε η ρουφιάνα η Εμμανουέλα.

Τώρα η Εμμανουέλα εμφανίζεται μετανιωμένη που πρόδωσε τον Νίκο Μαζιώτη και ετοιμάζεται να ξεκινήσει αντάρτικο πόλης, για να εξιλεωθεί.


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου