Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΑΡ για πάντα


Συνεδρίασε σε πολυτελές καφέ της Αθήνας η κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και όρισε έκτακτο συνέδριο του κόμματος για τον Σεπτέμβριο, αλλά το συνέδριο δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει γιατί τα περισσότερα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι μιας κάποιας ηλικίας και μπορεί να τα τινάξουν από τη ζέστη μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Φώτης Κουβέλης παραμένει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μέχρι το συνέδριο, και πολλοί τον κατηγορούν για αυτό αλλά είναι χαζοί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Είναι σοφή η κίνηση του Φώτη Κουβέλη να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, γιατί, με αυτόν τον τρόπο, όλο και κάποιος θα ασχολείται με την ΔΗΜΑΡ -κατηγορώντας τον-, ενώ, αν είχε παραιτηθεί, οι άλλοι δημαρίτες θα την έκαναν αμέσως για τον ΣΥΡΙΖΑ.


Τώρα, όλη η ΔΗΜΑΡ έχει αράξει προσωρινά στο Ποτάμι και στο ΠΑΣΟΚ αλλά είναι βέβαιο πως, μόλις βεβαιωθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την εξουσία, θα την κάνουν όλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκεί θα υπάρχει πια μάσα.

Και την μάσα, τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, οι πρώην του Συνασπισμού, την είχαν πάντα ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Πάντως, η ΔΗΜΑΡ τον έπαιξε πολύ ωραία τον ρόλο της, που δεν ήταν άλλος από το να βοηθήσει να παραμείνουν στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και οι Έλληνες ολιγάρχες.

Και πρέπει να ήταν αρκετά προσοδοφόρος. Πιάσανε πολλά και καλά πόστα οι δημαρίτες με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει μετά από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μαζέψει και τα λαμόγια της ΔΗΜΑΡ, δεν φαντάζεται τι τον περιμένει.

(Έβαλα αυτή την φωτογραφία γιατί ο Κουβέλης είναι ένας στρατιώτης της Αριστεράς. Με πολλή ξινίλα.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου