Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Τί εννοείτε ότι είμαστε γερμανόδουλοι;..

     Όποιος έχει στοιχεία ότι τούτη η συγκυβέρνηση (του αίσχους) είναι παράρτημα της γερμανικής Καγκελαρίας, να τα πάει στον εισαγγελέα!..

     Έτσι δεν έλεγε και κοπανιότανε μεσ' τη Βουλή πρίν καμιά δεκαπενταριά χρόνια ο ''αρχιερέας της διαπλοκής'', και πρωτομάστορας της Εθνικής καταστροφής πρωθυπουργός -Γκόλουμ;


     Ήταν τότε τα ''χρυσά'' χρόνια των μιζαρισμένων εξοπλισμών, του χρηματιστηρίου, της εγκληματικής ισοτιμίας του ευρώ 1/340,75 δραχμές, των απ' ευθείας αναθέσεων των Ολυμπιακών έργων ''για να προλάβουμε'', του ξεφαντώματος ''εθνικών'' εργολάβων και προμηθευτών!
     Κι όμως είχαν κι αποπάνω το θράσος να βρίζουν και να λασπολογούν όσους προσπαθούσαν να ελέγξουν κάπως την κατάσταση, να υψώσουν μιά φωνή διαμαρτυρίας. Και να τους παραπέμπουν στον εισαγγελέα!

     Οι εποχές άλλαξαν, οι εθνοπροδότες άλλαξαν, η νοοτροπία όμως του κρυπτοφασισμού και της κοινοβουλευτικής δικτατορίας παρέμεινε η ίδια!
     Τρανή απόδειξη πως το ''σύστημα'' δεν αλλάζει.
     Αλλάζουν τα πρόσωπα, τα ονόματα. Οι επιδιώξεις, όχι!
     Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν σε λίγες μέρες, ίσως από Δευτέρα.
     Θα ρίξουν νέα πρόσωπα στην αρένα για να εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές, μπας και ξεγελαστεί το πόπολο πως κάτι θ' αλλάξει!
     Μάταιες ελπίδες, και όνειρα καλοκαιρινής νυκτός.

mandatoforos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου