Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στις ΗΠΑ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου


Στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Φερνάντο Σάντος δεν πήγε κατευθείαν την εθνική μας στην Βραζιλία, αφενός για να μην μάθουν τα μυστικά του παιχνιδιού της οι άλλες ομάδες και αφετέρου για να μην τρομάξουν οι αντίπαλοί μας και δεν κατέβουν στο γήπεδο.


Οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στους δρόμους της Φιλαδέλφειας, όπου γυρίστηκε η ταινία «Philadelphia», με τον Τομ Χανκς που τα είχε με τον Αντόνιο Μπαντέρας και κόλλησε AIDS από έναν άλλον, και μετά ο Τομ Χανκς πέθανε, και έκλαιγε ο Μπαντέρας, και κλαίγαμε κι εμείς στους κινηματογράφους.


Επειδή οι παίκτες της εθνικής μας κλαίνε ακόμα τον Τομ Χανκς, ο Φερνάντο Σάντος αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει πως ο Τομ Χανκς δεν πέθανε στην πραγματικότητα αλλά μόνο στην ταινία, αφού τον είδε πέρσι το καλοκαίρι στην Αντίπαρο να κάνει πατητές στην γυναίκα του.

Το κλίμα στην εθνική ομάδα δεν είναι πολύ καλό, αφού οι παίκτες μας είναι επηρεασμένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε πως, αν δεν προσληφθούν ξανά οι καθαρίστριες, οι παίκτες της εθνικής ομάδας θα εμφανιστούν στο γήπεδο για τον αγώνα με την Κολομβία με σκούπες, κουβάδες και φαράσια.

Σε μια προσπάθεια να κάνει τους παίκτες να ξεχαστούν, ο Φερνάντο Σάντος τους διάβασε τον «Ηράκλειτο» του Αξελού, ενώ, στη συνέχεια, οι παίκτες της εθνικής μας παρακολούθησαν σε βίντεο την «Πηγή των Παρθένων» του Μπέργκμαν, για να χαλαρώσουν λίγο.

Το βράδυ οι παίκτες της εθνικής μας μαζεύτηκαν στο δωμάτιο του Κώστα Μήτρογλου και συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την εθνική ομάδας της Νιγηρίας, η οποία αποτελείται και αυτή από εκατομμυριούχους, μόνο που αυτοί είναι μαύροι και δεν ντρέπονται που είναι Αφρικανοί όπως οι δικοί μας.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου