Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Περί ανασυγκρότησης...

Οταν λένε “ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς” και “ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς” και γενικώς “ανασυγκρότηση”, εννοούν τις μεταξύ τους συμφωνίες, τις μεταγραφές αλλά και τις νέες ομάδες που σκέφτονται να σχηματίσουν αυτά τα 1000-2000 πρόσωπα των ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ εξουσιαστών που καταλαμβάνουν τις θέσεις της κυβερνητικής και της νομοθετικής εξουσίας (και που διορίζουν και τους δικαστές μας).

Ωστε να συνεχίσουν να μας κυβερνούν ολιγαρχικά.


“Ανασυγκρότηση” σημαίνει πως προσπαθούν να εξομαλύνουν τις διαφορές και τις συγκρούσεις μεταξύ τους, αυτά τα ΛΙΓΑ πρόσωπα, ώστε να συνεχίσουν να μας εξουσιάζουν απρόσκοπτα. Και χωρίς κίνδυνο να απειλήσουμε εμείς την απόλυτη εξουσία τους ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.

“Ανασυγκρότηση” σημαίνει πως αναδιατάσσονται απέναντί μας με σκοπό την παραμονή και μακροημέρευσή τους στην εξουσία. Την οποία θέλουν να ασκούν χωρίς να μας δίνουν κανέναν απολύτως λογαριασμό.

Ωστε να συνεχίσουν να λαμβάνουν τον υψηλό μισθό τους από το δημόσιο ταμείο. Να συνεχίσουν να γεύονται τα προνόμια της εξουσίας. Και να συνεχίσουν να διαβιούν υπό το καθεστώς της ατιμωρησίας, την οποία οι ίδιοι νομοθέτησαν για τον εαυτό τους.

Και φυσικά να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα σχέδια των διεθνών και εγχώριων οικονομικών επικυρίαρχων και δυναστών μας, εφαρμόζοντας επάνω μας πολιτικές με τις οποίες μας ρουφάνε το αίμα και μας στέλνουν στον τάφο, στην κυριολεξία.

Αυτό σημαίνει “ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς” και “ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς”.

Δεν περιλαμβάνει λαό η “ανασυγκρότησή” τους. Δεν έχει σχέση με τον λαό. Η “ανασυγκρότησή” τους αφορά στα λίγα αυτά 1000-2000 πρόσωπα, των ολιγαρχικών δυναστών μας.

Δεν έχουν στον νού τους κάτι καλό για μας δηλαδή, και η “ανασυγκρότησή” τους στον βαθμό που πετυχαίνει απλώς χοντραίνει τα δεσμά μας.

Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου