Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο Μουρούτης αναλαμβάνει υπουργείο


Αλλάζουν τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον ανασχηματισμό μετά την αποκάλυψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, πως ο Γιώργος Μουρούτης -διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού- είχε επαφές μαζί του. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να αναθέσει υπουργείο στον Γιώργο Μουρούτη, για να εκμεταλλευτεί την αγάπη και την εκτίμηση που του έχει ο ελληνικός λαός και να σκίσει η Νέα Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι ο επικρατέστερος για το υπουργείο Χρυσής Αυγής, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και το υπουργείο Twitter.


Στην υπουργοποίηση του Γιώργου Μουρούτη αντιδρά ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος δήλωσε πως αυτός πρέπει να αναλάβει το υπουργείο Χρυσής Αυγής, και ο Γιώργος Μουρούτης μπορεί να γίνει υφυπουργός.

Την υπουργοποίηση του Γιώργου Μουρούτη ζητά και η βάση της Νέας Δημοκρατίας, που δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο Αντώνης Σαμαράς κρατάει τόσα χρόνια μόνο για τον εαυτό του τον Γιώργο Μουρούτη και δεν τον κάνει υπουργό για να τον χαρεί όλη η Ελλάδα.

Αν ο Γιώργος Μουρούτης αναλάβει τελικά το υπουργείο Χρυσής Αυγής, την θέση του διευθυντή στο γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα αναλάβει ο Κασιδιάρης ή ο Παναγιώταρος.

(Τελικά, ο Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως το όνομα του Γιώργου Μουρούτη είναι Γιώργος Μουρούτης. Θα έπρεπε να το περιμένουμε.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου