Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Και τα μυγοχέσματα να δίνουν εντολές»


Με εντολή Σαμαρά, ο Γιάννης Δαραβίγκας αποπέμφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ στο οποίο τον είχε τοποθετήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε γίνει υπουργός Υγείας το 2013 με εντολή Σαμαρά.


Με εντολή Σαμαρά, ο νέος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης –που έγινε υπουργός με εντολή Σαμαρά- απομάκρυνε τον Γιάννη Δαραβίγκα, ο οποίος ήταν υποψήφιος του ΛΆΟΣ.

Η εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας και τα ΜΜΕ του Ισραήλ έχουν δυσαρεστηθεί με την υπουργοποίηση του Μάκη Βορίδη –που έγινε με εντολή Σαμαρά- επειδή ο Βορίδης είναι φίλος του Ζαν Μαρί Λεπέν και ήταν συνεργάτης του Κωνσταντίνου Πλεύρη.


Με εντολή Σαμαρά διορίστηκε υπουργός Οικονομικών ο μη εκλεγμένος Γκίκας Χαρδούβελης ο οποίος διαδέχτηκε τον μη εκλεγμένο Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είχε διοριστεί υπουργός Οικονομικών με εντολή Σαμαρά, και ο οποίος με εντολή Σαμαρά διορίστηκε τώρα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει ποιος έδωσε εντολή στον Σαμαρά να δίνει όλες αυτές τις εντολές, αφού η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πήραν μαζί στις ευρωεκλογές 30,74%, οπότε το 30,74% του 58,22% που προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν μας δείχνει πως η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ έχει την εντολή του 18% του εκλογικού σώματος, ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν φτάνει ούτε το 14%.

Με εντολή Σαμαρά μας έχουν πνίξει τα σκατά.

Η Δημοκρατία είναι μέσα στον βόθρο.

Κι αν η Δημοκρατία συνηθίσει μέσα στον βόθρο, μπορεί και να της αρέσει.

(Αγαπητέ αναγνώστη που διαβάζεις αυτό το κείμενο το 2090, θέλω να ξέρεις πως οι Έλληνες των αρχών του 21ου αιώνα δεν ήμασταν κάτι για το οποίο μπορεί να είναι περήφανη η Ελληνική Ιστορία, αλλά –χωρίς να θέλω να μας δικαιολογήσω- θέλω επίσης να ξέρεις πως η ολιγαρχία που λυμαινόταν τον τόπο είχε όλα τα χαρακτηριστικά της Μαφίας.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου