Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η Ελλάδα ανήκει στο ΠΑΣΟΚ


Πολύ επιτυχημένο είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ο πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος φάνηκε για μια ακόμα φορά μεγαλόψυχος και έδωσε υπουργεία και στην Νέα Δημοκρατία, ενώ, παράλληλα, επέτρεψε στον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει να διατηρεί τον τίτλο του πρωθυπουργού.


Στην θέση του υπουργού Οικονομικών τοποθετήθηκε ο Γκίκας Χαρδούβελης επειδή ο Σπύρος Λάτσης έχει δουλειές αυτή την εποχή και δεν μπορούσε να αναλάβει το υπουργείο.


Για τον Γκίκα Χαρδούβαλη δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα –εκτός του ότι ήταν τραπεζικός υπάλληλος και άνθρωπος του Σημίτη και του Παπαδήμου- αλλά, ευτυχώς, η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μας είχε ενημερώσει πριν από δυο χρόνια πως ο κ. Χαρδούβαλης είναι εθελόδουλος και μαζοχιστής, οπότε καταλάβαμε αμέσως πως είναι ο ιδανικός για την θέση του υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά.

Στο υπουργείο Υγείας τον Άδωνι Γεωργιάδη διαδέχεται ο Μάκης Βορίδης με το τσεκούρι, οπότε στον επόμενο ανασχηματισμό την θέση του υπουργού Υγείας θα αναλάβει ο Προκρούστης ή ο Τζακ Αντεροβγάλτης.

Ο Σαμαράς δίνει υπουργεία στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, αλλά, κατά τ’ άλλα, απορεί και δεν μπορεί να καταλάβει πού οφείλεται η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Στην θέση του υπουργού Παιδείας τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ώστε να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους νέους να φεύγουν από την Ελλάδα από 17 ετών, ενώ, παράλληλα, οι γονείς θα πρέπει να αρχίσουν σιγά-σιγά να ψάχνουν να βρουν νηπιαγωγεία για τα παιδιά τους στο εξωτερικό.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα αποτελεί μια ακόμα νίκη για την Δημοκρατία, αφού ο Βενιζέλος με 8% φτιάχνει κυβέρνηση, ενώ ο Μιχαλολιάκος με 9% είναι στην φυλακή.

Να συνεννοηθούμε και να κανονίσουμε στις επόμενες εκλογές να δώσουμε ένα 9% και στον Βενιζέλο, μπας και τον συλλάβουν κι αυτόν επιτέλους.

(Πάμε για εκλογές; Ναι. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε για το ποιο κόμμα θα ψηφίσετε: ό,τι και να ψηφίσετε, το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου