Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014 – Βραζιλία


Ξεκινάει σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας στο οποίο θα συμμετάσχει τελικά και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον τραπεζικό της λογαριασμό.


Η Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Τζακ Ράσελ αλλά υπάρχουν σοβαρές υποψίες πως τα γαβγίσματα θα είναι playback.

Η τελετή έναρξης του Μουντιάλ θα ξεκινήσει με την παρέλαση των ομάδων, ενώ χιλιάδες λιλιπούτειοι καρναβαλιστές θα χορεύουν στους ρυθμούς της φτώχειας και της σάμπα.


Οι Βραζιλιάνοι διοργανωτές θέλουν να τιμήσουν την Ελλάδα που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο, οπότε θα ακουστούν για τρεις ώρες παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια.

Πρώτη θα μπει στο γήπεδο η ελληνική ομάδα, για να κάνει καλό ποδαρικό και να χρεοκοπήσει όλο το πλανητικό σύστημα.

Τον βωμό της ολυμπιακής φλόγας του Μουντιάλ θα ανάψει το άγαλμα του Ιησού του Ρίο Ντε Τζανέιρο με τακουνάκι.

Στην τελετή έναρξης θα συμμετάσχει τελικά και ο Πελέ, αφού του πέτυχε η βαφή των μαλλιών και δεν φαίνονται οι άσπρες ρίζες.

Μετά από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία, ενώ θα ακολουθήσει χορός στους δρόμους του Σάο Πάολο με Βραζιλιάνες από το καρναβάλι του Μοσχάτου.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου