Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ψωμί, Τοστ, Σάντουιτς


Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου που είχε αίσιο τέλος, αφού ο επιχειρηματίας έπεισε έναν από τους απαγωγείς του να παραδοθεί, με την υπόσχεση πως θα του δώσει ψωμάκια για χάμπουργκερ και θα τον προσλάβει για να τυλίγει το ψωμί του τοστ.


Ο κ. Καραμολέγκος απήχθη προχτές το βράδυ από πέντε άτομα που ζητούσαν ως λύτρα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ απαιτούσαν να επανέλθει η κόρα στις φέτες του τοστ και να φτιάχνεται με περισσότερη μαστίχα το πολίτικο τσουρέκι.


Αρχικά, οι αστυνομικές αρχές πίστεψαν πως τον κ. Καραμολέγκο τον είχε απαγάγει ο Κρις Κρις -που είναι ο γκόμενος της Μπάρμπι μετά τον χωρισμό της από τον Κεν-, για να τον βασανίσει, ώστε να του αποκαλύψει τις μυστικές συνταγές και να αυξήσει το μερίδιο του στην αγορά του ψωμιού του τοστ.

Οι ανταγωνιστές του κ. Καραμολέγκου υποστηρίζουν πως η απαγωγή του ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσει το νέο ψωμί του τοστ που διατηρείται έως και πέντε χρόνια εκτός ψυγείου.

Πάντως, η στάση των απαγωγέων του κ. Καραμολέγκου αποδεικνύει πως ούτε μια απαγωγή δεν μπορεί να γίνει σήμερα στην Ελλάδα, αφού ακόμα και οι κακοποιοί βαριούνται.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου