Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ

tsipras
Την αποθέωση γνώρισε χτες ο Αλέξης Τσίπρας στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι πολίτες θα επιλέξουν ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλήθηκε πρόσφατα, οπότε γιατί να επιλέξουν την Νέα Δημοκρατία που ήταν πάντα ξεπουλημένη;
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι πρωθυπουργός στο προτεκτοράτο, οπότε οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν αυτόν και όχι τον Μεϊμαράκη, ώστε να στείλουν κάποιον εμφανίσιμο στις Βρυξέλλες να παίρνει τις διαταγές και να βγάζει ωραίες φωτογραφίες με την Μέρκελ και τους Γιούνκερμπλουμ.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ντεμέκ επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ τα παόκια από κάτω φώναζαν «ΣΥΡΙΖΑ κι ας μη γαμήσω ποτέ».

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το περίπτερο του ΠΑΟΚ για να πάρει τσιγάρα αλλά δεν είχαν, οπότε του χάρισαν μια φανέλα του Μπερμπάτοφ, και ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε πως θα την καταθέσει -αντί για στεφάνι- στο μνημείο των πεσόντων στην Καισαριανή.
Ένα πολύ χαριτωμένο στιγμιότυπο ήταν όταν στο περίπτερο Έρευνας και Τεχνολογίας οι υπεύθυνοι φόρεσαν ψηφιακά μια γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αυτός ενοχλήθηκε γιατί η γραβάτα ήταν κόκκινη και μπορεί να τον πάρουν για αριστερό οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και να μην τον ψηφίσουν.

Στο περίπτερο ΣΥΡΙΖΑ και Μόδα, οι υπεύθυνοι φόρεσαν ψηφιακά μια λαχανί μίνι φούστα στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στο περίπτερο Μακεδονία Ξακουστή του φόρεσαν μια περικεφαλαία.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας ίππευσε ψηφιακά τον Βουκεφάλα και χάθηκε μέσα στη νύχτα και στα ψέματά του, ενώ από το περίπτερο 114 της ΔΕΘ ακουγόταν σχεδόν ψιθυριστά η Διεθνής.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου