Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Παράλληλο πρόγραμμα σε παράλληλο σύμπαν

@Είπα και εγώ να αποσυρθώ για κανένα μήνα αλλά τελικώς θες να αγιάσεις και ο σύριζα πέρασα από την σοβαρότητα και κάθισα στην νεα πασοκρατία δεν σ΄ αφήνει.
@Μετά το ευλογημένο μνημόνιο του Πάγκαλου έχουμε και το καλύτερο μνημόνιο του Τσίπρα.
Τέτοιο αριστερό μνημόνιο ούτε ο Άδωνις δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.
@Και τελικώς με χρονοκαθυστέρηση πάμε σε εκλογές. Για να εγκρίνουμε λέει ο συριζα την σωτήρια επιλογή του. 
@Δεν μας ρώτησε πριν…. έκανε την κουτσουλιά και μετά μας ρωτάει αν θέλουμε να την καταπιούμε. Αφού με την βοήθεια νεοπασόκων, γαλάζιων, ποταμιών για ξέπλυμα και τρυφερών μπουμπούκων μας την έχωσαν στο στόμα.
@Και ερχόμαστε τώρα σε εξής σκηνικό: Από την μια έχουμε μια σειρά κομμάτων που θα προσπαθήσουν να μας πουν ότι υπάρχει το χειρότερο ή καλύτερο μνημόνιο αλλά μόνο αυτοί είναι ικανοί να τα καταφέρουν να το σκίσουν και από την άλλη τον Λαφαζάνη.
@Δηλαδή, το να φτάσει η Ελλάδα να έχει ηγέτη αντιμνημονιακό τον Λαφαζάνη, ούτε ο πιο διεστραμμένος σατιρικός συγγραφέας δεν θα το φανταζόταν.
@Εδώ θα μου πεις έγινε αξιόπιστος πολιτικός και υποψήφιος συγκυβερνήτης ο Λεβέντης.
@Κοίτα πλάκα που μπορεί να σκαρώσει η ιστορία: ο Λεβέντης υπουργός και να τον προσκαλεί ο Παναγιωτόπουλος και να σκάει στο στούντιο ο Λεβέντης με πίτσες σε κουτί που να γράφει "Σαμαράς πίτσες".
@Έχουμε λοιπόν: Σύριζα μνημονιακός που
όμως θα φέρει παράλληλο πρόγραμμα για να ανατρέψει το μνημόνιο. Το καλύτερο μνημόνιο, μην το ξεχνάμε.


@ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι: Μνημονιακοί. Που με μεγάλη χαρά ξεπλύθηκαν ψηφίζοντας το αριστερό μνημόνιο. Θα το ανατρέψουν αλλά χωρίς παράλληλο πρόγραμμα.
@ΑΝΕΛ, οι πιο φανατικοί συριζαίοι, μνημονιακοί. Τώρα που έγιναν συριζα δεν φεύγουν με τίποτα.  Το βασικό τους πρόγραμμα είναι: σύριζα και ξερό ψωμί.
@Λεβέντης. Μνημονιακός. Η εναλλακτική μετά τον Μαυροτζαφέρη, τον κυρ Φώτη και τον Σταύρο τον τσουτσουλομύτη. Να έχουμε στην καβάντζα κάποιον ακόμα "χρήσιμο ηλίθιο" που για λίγη εξουσία θα είναι έτοιμος να ξεπουλήσει τα πάντα.
@Στην θέση του Καμμένου, που πλέον έγινε μνημονιακός θα έρθουν οι ΡΙΖΕΣ.  Χωρίς  τον Μπαλτάκο, μην κουβαλάμε μνήμες από σαμαράδες και σοβαρές χρυσές αυγές.
Αυτό θα είναι το δεξιό αντιμνημονιακό κόμμα γιατί είπαμε να ανέβουν τα μαύρα μεσάνυχτα αλλά να το ελέγχουμε ακόμα.
@Στην αριστερή πλευρά ο Λαφαζάνης.
Πως μπορείς να εμπιστευτείς τον Λαφαζάνη ότι θα τολμήσει να κάνει αυτό που λέει όταν στην καταγγελία ότι έριξε την κυβέρνηση απαντούσε ότι η κυβέρνηση μόνη της παραιτήθηκε.
Αντί να πει… και άργησα να την ρίξω, καθόταν να δικαιολογηθεί. Και αυτός θα πάρει το βάρος μιας άλλης πορείας!!! Τρομάρα μας.
Ο Λαφαζάνης και η κομπανία του αν πιστεύουν ότι το μνημόνιο (το καλύτερο, όπως λέμε το μακρύτερο) είναι καταστροφικό έπρεπε πριν ψηφιστεί στην βουλή να φύγουν από τον σύριζα και την κυβέρνηση.
Τότε, ναι, θα λέγαμε, έκαναν υπομονή ελπίζοντας σε μια καλή πορεία αλλά έκαναν το σωστό όταν πια το αποτέλεσμα ήταν καταστροφή.
@ΚΚΕ. Αυτά.
@Μαύρα μεσάνυχτα. Θα εκμεταλλευτούν την μνημονιακή μεταμόρφωση του συριζα και με τον λαϊκισμό και τους μετανάστες θα φτιάξουν κλίμα. Θα τσιμπήσουν ψήφους. 
@Τουλάχιστον δεν είχαμε αριστερή παρένθεση. Γιατί δεν κυβέρνησε καμιά αριστερά. 
@Από τότε που είπαμε ΟΧΙ στο μνημόνιο και ΝΑΙ ο Αλέξης, η δημοκρατία και το σύνταγμα έγιναν σαμαρική και ακόμα χειρότερη πατσαβούρα.
Ο Αλέξης προσπάθησε με το δημοψήφισμα να μας παγιδέψει να πούμε ΝΑΙ στο μνημόνιο και να το επικυρώσουμε με την ψήφο μας. Είπαμε ΟΧΙ.
Τώρα με τις εκλογές προσπαθεί πάλι να μας παγιδέψει να πούμε ΝΑΙ ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ άρα εγκρίνοντας την επιλογή του. Θα επικυρώσουμε με την ψήφο μας το μνημόνιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου