Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Λύθηκε το πρόβλημα με τα ΟΥΚ στην παρέλαση

oyk
Λύθηκε το πρόβλημα με τα συνθήματα που φώναξαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, και αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για την κυβέρνηση, ενόψει της σκληρής διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες.

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης, στις επόμενες παρελάσεις τα ΟΥΚ θα παρελαύνουν με φίμωτρα.

Τα φίμωτρα δεν θα επιτρέπουν στα ΟΥΚ να φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Το σκεπτικό της απόφασης να παρελαύνουν τα ΟΥΚ με φίμωτρα είναι ότι «φιλαράκο, σε εκπαιδεύουμε για να σκοτώνεις, όχι για να μιλάς. Αν θέλεις να μας ενημερώσεις για τις απόψεις σου, να αλλάξεις δουλειά. Οπότε, σκάσε και κολύμπα!».


Γενικά, έχει παραγίνει η ιστορία με διάφορες ομάδες ανθρώπων που μιλάνε όλη την ώρα, ενώ η δουλειά τους είναι εντελώς διαφορετική.
Πάρτε για παράδειγμα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχνούν πως δουλειά τους είναι να κλωτσάνε μια μπάλα και την έχουν δει φιλόσοφοι και opinion leaders, με αποτέλεσμα να πετάνε τη μια κοτσάνα μετά την άλλη.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη να κόψουν τις γλώσσες των βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αυτή η ωραία ιδέα απορρίφτηκε για μετά δεν θα μπορούσαν να τρώνε, οπότε οι ειδικές δυνάμεις της χώρας θα έπρεπε να τρέφονται με ορό.

Οι άνδρες των ΟΥΚ διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση της κυβέρνησης να παρελαύνουν με φίμωτρα και ζητούν να μοιραστούν ωτασπίδες στους θεατές, ώστε να μπορούν αυτοί να φωνάζουν τα συνθήματα στην Πανεπιστημίου -και να ξεχαρμανιάζουν-, αλλά να μην τους ακούει κανείς.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου