Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ο συγκυβερνήτης ήταν και κουφός

germanwings
Συνεχίζονται οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τον συγκυβερνήτη του αεροπλάνου της Germanwings που συνετρίβη στις Άλπεις. Μετά την αποκάλυψη πως ήταν τυφλός και το είχε σκάσει από το τρελοκομείο, τώρα έρχεται η αποκάλυψη πως ο συγκυβερνήτης ήταν και κουφός.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο συγκυβερνήτης δεν άνοιγε την πόρτα στον κυβερνήτη επειδή δεν τον άκουγε που την βαρούσε με το τσεκούρι.

Τα γερμανικά ΜΜΕ τον έχουν βγάλει εντελώς άχρηστο τον συγκυβερνήτη -όπου να “ναι θα πουν πως δεν μπορούσε να μιλήσει και πως περπατούσε με δυσκολία-, οπότε είναι κρίμα που δεν ζούσε στην Ελλάδα γιατί θα έπαιρνε δέκα επιδόματα και θα ήταν βασιλιάς.


Αν και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο συγκυβερνήτης είχε ψυχικές διαταραχές και προβλήματα όρασης, κατάφερε να αφήσει έγκυο τη σύντροφό του, οπότε ας του αναγνωρίσουν οι δημοσιογράφοι της Bild πως μπορούσε τουλάχιστον να κουτουπώνει.

Φαντάζομαι πόσο όμορφη θα είναι η ζωή αυτού του παιδιού, αν γεννηθεί τελικά.
Αφενός όλοι θα του χαμογελάνε μόλις το βλέπουν, και αφετέρου θα χαρεί πολύ όταν μάθει τι ακριβώς έκανε ο πατέρας που δεν γνώρισε. Παράδεισος θα είναι η ζωή του.

Βέβαια, οι νεότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον συγκυβερνήτη -ο οποίος πέρασε ερωτική απογοήτευση επειδή η έγκυος σύντροφός του τον εγκατέλειψε πριν από ένα μήνα- να είναι και ομοφυλόφιλος.

Δηλαδή, οι δημοσιογράφοι της Bild μπορούν τώρα να τον «αθωώσουν» για την κατάθλιψη που είχε περάσει, και να πουν πως έριξε το αεροπλάνο στις Άλπεις -και σκότωσε άλλους 149 ανθρώπους- επειδή ήταν κακιά αδερφή.

Βλέπουμε ότι ο κανιβαλισμός δεν είναι προνόμιο των Ελλήνων δημοσιογράφων, αφού μια χαρά τα καταφέρνουν και οι Γερμανοί.

(Έγραψα πολλές φορές, με αφορμή διάφορα περιστατικά, πως δεν είναι σωστό να συνδέουμε όποια τραγωδία συμβαίνει στον πλανήτη με τις ψυχικές ασθένειες. Η προσπάθεια να ποινικοποιηθούν οι ψυχικές ασθένειες είναι εγκληματική. Οι ψυχικά ασθενείς άνθρωποι δεν πιο επικίνδυνοι από τους άλλους ανθρώπους, ούτε είναι επικίνδυνος όποιος παθαίνει κατάθλιψη. Δυστυχώς, τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι θέλουν χρήματα -όπως θέλουν όλοι-, και οι ιστορίες των «τρελών» πουλάνε, αφού κάνουν τους υπόλοιπους ανθρώπους να αισθάνονται «κανονικοί». Η δαιμονοποίηση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα δεν θα έχει καλά αποτελέσματα για τις κοινωνίες μας.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου