Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Όλοι οι Έλληνες έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού

Τρελαντώνης
Οι πάντες καταγγέλλουν το bullying και κανένας Έλληνας δεν έχει πειράξει ποτέ άνθρωπο στη ζωή του. Πρετεντέρηδες και Ευαγγελάτοι -που τρομοκρατούν καθημερινά τους Έλληνες- το παίζουν αθώες περιστερές και καταδικάζουν όλους όσοι εκφοβίζουν τους άλλους. Η υποκρισία που δέρνει τη χώρα μας έχει χτυπήσει ταβάνι, το έχει τρυπήσει και πάει για τον ουρανό.
Πάντως, εγώ παραδέχομαι δημόσια πως με τα παιδιά της γειτονιάς μου, παίζαμε πετροπόλεμο με τα παιδιά της άλλης γειτονιάς και ανοίγαμε τα κεφάλια μας, και πάθαιναν πλάκα οι μανάδες μας, και μας έτρεχαν στα νοσοκομεία αλλά εμάς πολύ μας άρεσε ο πετροπόλεμος, γιατί δεν ξέραμε ότι αυτό είναι bullying.


Προτείνω να απαγορευτεί ο Τρελαντώνης της Πηνελόπης Δέλτα επειδή και ο Τρελαντώνης έπαιζε πετροπόλεμο, και μάλιστα στο εξώφυλλο του βιβλίου το κεφάλι του είναι δεμένο με λευκό επίδεσμο που έχει αίμα.

Διαπιστώνω αυτές τις ημέρες πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει υποστεί bullying στο δημοτικό σχολείο. Τι στην ευχή, μόνο εγώ τους πλάκωνα όλους στο ξύλο;

Κι αφού όλοι έχουν υποστεί bullying -ιδιαίτερα οι «πνευματικοί άνθρωποι»- ποιους τους εκφόβιζε και τους πλάκωνε όλους αυτούς;
Προφανώς, τους έκαναν bullying τα παιδιά των μεταναστών. Οι Έλληνες ήταν όλοι θύματα bullying.

Από την άλλη, τα παιδιά των μεταναστών -που έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τους Έλληνες συμμαθητές τους- δεν λένε ποτέ πως ήταν θύματα bullying.

Στη χώρα που το 2012 ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διαπόμπευσαν δημόσια 32 γυναίκες -η μία αυτοκτόνησε- και οι Έλληνες τους επιβράβευσαν με την 1η και την 2η θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Β” Αθήνας στις εκλογές που ακολούθησαν, όλοι κλαψομουνίζουν για το bullying και υποστηρίζουν πως έχουν πέσει θύματα σχολικού εκφοβισμού.

Κατά τα άλλα, οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν πως είναι αδικημένοι και πως αξίζουν κάτι καλύτερο.

Αναρωτιέστε ακόμα για το πώς έφτασε η χώρα ως εδώ;

Εγώ, πάντως, όχι.

Μπορώ να σας προβλέψω και το μέλλον.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου