Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Γλέντι και χορός στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Τσάμικο
Με αγωνία περιμένουν οι Αθηναίοι την φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αφού η κυβέρνηση όχι μόνο δεν καταργεί τις στρατιωτικές παρελάσεις, αλλά από φέτος η παρουσία των πολιτών στην παρέλαση θα είναι υποχρεωτική.
Όποιος Αθηναίος δεν πάει στην παρέλαση δεν θα έχει δικαίωμα να πάρει κατώτατο μισθό 751 ευρώ, ενώ, παράλληλα, θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ -ακόμη κι αν δεν έχει ιδιοκτησία- και δεν θα φορολογείται από τα 12 χιλιάδες ευρώ και πάνω, αλλά από το πρώτο ευρώ.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε πως η παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα γίνει χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα, αλλά θα υπάρχουν ναρκοπέδια γύρω από τους επίσημους, ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο από τον υπερβολικό ενθουσιασμό του κόσμου.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα μοιράσει σημαιάκια στον κόσμο, ώστε να μείνουν μπατίρηδες οι καημένοι οι αλλοδαποί που περιμένουν την παρέλαση, για να πουλήσουν κάνα σημαιάκι.

Στην παρέλαση θα υπάρχουν και τανκς και αεροσκάφη αλλά αυτή τη φορά τα καύσιμα δεν θα τα πληρώσει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης -όπως γινόταν με την κυβέρνηση Σαμαρά-, αφού η νεα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διαλύσει τους ολιγάρχες, αλλά, για την ώρα, τους γλείφει, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ώστε αυτοί να χαλαρώσουν και η κυβέρνηση να τους κάνει επίθεση εκεί που δεν το περιμένουν, να τους αιφνιδιάσει και να τους πιάσει με τα σώβρακα κάτω.
Μετά το τέλος της παρέλασης, οι στρατιωτικές μπάντες θα παίξουν δημοτικά τραγούδια, και τον χορό θα σύρουν ο οπλαρχηγός Πάνος Καμμένος με την περιφερειάρχη Ρούμελης Ρένα Δούρου, οι οποίοι θα χορέψουν το
Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι,
το “να τηράει τη Λειβαδιά και τ” άλλο το Ζητούνι,
το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει,
Πολλή μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.
Μην ο Τσίπρας έρχεται, μην ο Λαφαζάνης;
Νουδ” ο Τσίπρας έρχεται, νουδ” ο Λαφαζάνης.
Ο Καμμένος πλάκωσε μαζί με Ρένα Δούρου.

Στη συνέχεια, οι πολίτες θα χορέψουν δημοτικούς χορούς και χάλι γκάλι, ενώ το κέφι θα είναι εξασφαλισμένο και το κρασί δωρεάν, αφού ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλον κανένα, μεθύστε με τ” αθάνατο κρασί του ’21!».

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε έντονα στη δήλωση του Πάνου Καμμένου, και ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο πως σπρώχνει τους Έλληνες στον αλκοολισμό.

(Γουστάρω τόσο τρελά το τρολάρισμα που κάνει ο Πάνος Καμμένος τόσο στη Δεξιά όσο και στην Αριστερά -και πιο πολύ από όλους στους νεοφιλελέδες-, που σκοπεύω να πάω στην παρέλαση ντυμένος τσολιάς και να χορεύω τσάμικα μέχρι τελικής πτώσεως.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου