Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες


Ψηλά το κεφάλι Έλληνες

30/01/2015
ΟΧΙ
Από το 2009 ακούγεται για πρώτη φορά το ΌΧΙ από εκπρόσωπο των Ελλήνων.
Ένα πάγωμα εντός όλων μας που δίνει πολύ γρήγορα τη θέση του στην επανεκκίνηση του Έλληνα, του Έλληνα που σπάει τα δεσμά του φόβου και επιτέλους σηκώνει ψηλά το κεφάλι και φωνάζει στους Ευρωπαίους πως δεν εκβιάζεται και δεν εκβιάζει!

Το βράδυ εκείνο της Κυριακής των εκλογών για πρώτη φορά είδα έναν νικητή να μην μιλάει για νίκη της παράταξης μα για νίκη του λαού, τις επόμενες ημέρες για πρώτη φορά βλέπω υπουργούς να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ, να μην βγαίνουν στα παράθυρα των πρωινών εκπομπών.


Για πρώτη φορά άρχισα να βλέπω ειδήσεις μα κυρίως να διαβάζω.
Δύο εβδομάδες κυβέρνηση και αυτοί οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει ένα νέο κίνημα σύγχρονου φιλελληνισμού και ξαφνικά ο κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα για να στηρίξει τις προσπάθειες τους. Θεέ μου σκέφτομαι αυτή είναι η ελληνική ψυχή που συγκλόνισε ποιητές και συγγραφείς, αυτό είναι το μεγαλείο του Έλληνα που ξέρει να κερδίζει τις μάχες.

Μέσα σε ένα ΌΧΙ κερδίσαμε την αξιοπρέπειά μας, αυτό το όχι μας ένωσε σαν έθνος κι ας υπάρχουν πολλοί που χαίρονται με τις δυσκολίες που συναντούν εκεί έξω τα μέλη της κυβέρνησης, αυτούς όμως εγώ τους ονομάζω εθνικούς προδότες και ξέρω πως η ιστορία τους ανταμοίβει όπως τους αρμόζει την κατάλληλη στιγμή!

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, ψηλά το κεφάλι, μας είπαν τεμπέληδες, μας είπαν πως μάθαμε να ζούμε με δανεικά, μας κατηγόρησαν για όλα και μας κόλλησαν ταμπέλες που ανεχτήκαμε γιατί είχαμε ξεχάσει πως είναι να μην είσαι κυρίαρχος του έθνους σου.

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια, δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα, ζητάμε να μας αντιμετωπίσουν με ισότητα αυτοί που στο παρελθόν στηρίχτηκαν πάνω μας για να ορθοποδήσουν.

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, βάλτε στην άκρη τα κόμματα και γίνεται μια γροθιά και πείτε κι εσείς όχι σε αυτούς που θέλουν να μας μετατρέψουν σε δουλικά τους. 200.000 Έλληνες μετανάστευσαν, παιδιά που τα σπούδασε αυτή εδώ η χώρα, αυτή η χώρα των τεμπέληδων, αυτά τα παιδιά πρέπει να τα φέρουμε πίσω!

Κάτω από το χώμα της Ελλάδας υπάρχουν κόκκαλα ανθρώπων που σκοτώθηκαν το 1940 για να σώσουν την Ευρώπη από την καταστροφική μανία της Γερμανίας και εμείς είμαστε τα παιδιά τους.
Ψηλά το κεφάλι Έλληνες!

Είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας αυτό το ΌΧΙ, είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, είμαστε αναγκασμένοι να το πούμε γιατί μας το προστάζει το αίμα μας!
Ψηλά το κεφάλι Έλληνες!

Νίνα Γραμματικάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου