Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ληστές τραπεζών

Οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποδέχθηκαν το σκεπτικό του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και καταδίκασαν τους έξι κατηγορούμενους της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και όχι με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Δηλαδή, οι έξι κατηγορούμενοι θεωρούνται ληστές και αυτό είναι πολύ τιμητικό για αυτούς.


Αν και προσπαθούμε να το ξεχάσουμε, είμαστε απόγονοι κλεφτών, οι οποίοι καλά έκαναν και έκλεβαν.


Άρα, οι έξι κατηγορούμενοι για τις ληστείες στο Βελβεντό είναι άξιοι απόγονοι των κλεφτών προγόνων μας.

Επίσης, είναι γνωστό πως σε μεγάλο γαλλικό λεξικό η λέξη «Έλληνας» σήμαινε κλέφτης και απατεώνας.

Οι τελευταίοι κλέφτες κατέβηκαν από τα βουνά το 1940 -και πολλοί από αυτούς έγιναν αντάρτες στον αγώνα κατά των Γερμανών κατακτητών-, γιατί είχαν γεμίσει οι πόλεις από κλέφτες, οπότε δεν υπήρχε νόημα αυτοί να είναι στα βουνά.

Στην Ελλάδα -και όχι μόνο- υπάρχουν για την Δικαιοσύνη δυο ειδών ληστές: οι ληστές που καταδικάζονται και οι ληστές που ληστεύουν νόμιμα.

Οι ληστές που ληστεύουν νόμιμα τεράστια ποσά και τον εθνικό πλούτο έχουν πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς δικαστές.

Οι νόμιμοι ληστές έφαγαν όλα τα χρήματα του Σχεδίου Μάρσαλ, έφαγαν όλα τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι ζάπλουτοι αυτοί και τα παιδιά τους, και συνεχίζουν να κλέβουν και να τρώνε με χρυσά κουτάλια, χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή.

Τώρα, στην χρεοκοπημένη -από τους νόμιμους ληστές- Ελλάδα, κάποιοι χαίρονται που οι έξι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν ως απλοί ληστές τραπεζών και όχι ως επαναστάτες/τρομοκράτες.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι Έλληνες -εκτός από κλέφτες- είναι και ραγιάδες.

(Εν τω μεταξύ, το «ληστές τραπεζών» δεν στέκει. Η τράπεζα είναι ο ληστής.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου