Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Αθήνα η Lady Gaga!

Lady Gaga Με εντυπωσιακό τρόπο έφτασε στην Αθήνα η Lady Gaga για την αυριανή συναυλία της στο ΟΑΚΑ. Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με χρυσά κοχύλια στο στήθος και μια διχτυωτή φούστα, ενώ δεν φορούσε κιλότα και είχε στο πράμα της έναν σκαντζόχοιρο και ένα γιουβαρλάκι. 


Μετά το Ντουμπάι, το Τελ Αβίβ και την Κωνσταντινούπολη, η Lady Gaga ολοκληρώνει στην Αθήνα την περιοδεία της στην Ανατολή, και τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί στην Ευρώπη.

Οι τζιχανιστές του ισλαμικού κράτους ζήτησαν από την Lady Gaga να δώσει μια συναυλία και στη Συρία αλλά η Lady Gaga ήθελε να πληρωθεί με κομμένα κεφάλια Αμερικανών, και η συναυλία ακυρώθηκε.

Εν τω μεταξύ, αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η επιθυμία της Lady Gaga να επισκεφτεί την Αμφίπολη ντυμένη Καρυάτιδα και να γυρίσει το νέο της βίντεο κλιπ μέσα στον τάφο.


Η Lady Gaga κατέλυσε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία -αν οι Σκοτσέζοι ψηφίσουν σήμερα ναι στην ανεξαρτητοποίηση, το ξενοδοχείο θα πρέπει να αλλάξει όνομα-, αποδεικνύοντας πως ήταν μεγάλο λάθος του ΕΛΑΣ που δεν ανατίναξε τελικά τη Μεγάλη Βρετανία στα Δεκεμβριανά.

Σήμερα, η Lady Gaga θα πεταχτεί απέναντι στη Βουλή και θα ξεναγηθεί στους χώρους του κοινοβουλίου από τη Σοφία Βούλτεψη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι από κοτετσόσυρμα και ποντικοκούραδα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

(Αυτό που μου κάνει εντύπωση με τη Lady Gaga είναι ότι -αν και είναι πασίγνωστη και η φάτσα της είναι παντού- δεν πρόκειται να την αναγνωρίσω αν την δω να περπατάει στον δρόμο. Πάντως, η Lady Gaga έχει συγκλονιστικό ποπό. Οπότε, θα την αναγνωρίσω από τον ποπό.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου