Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τζέιμς Φόλεϊ


James Foley
Σοκ έχει προκαλέσει στον δυτικό κόσμο ο αποκεφαλισμός του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Για την ακρίβεια, το σοκ δεν έχει προκληθεί από τον αποκεφαλισμό του άτυχου Αμερικανού δημοσιογράφου αλλά από το γεγονός πως οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την σκηνή του αποκεφαλισμού.


Οπωσδήποτε, είναι πολύ βάρβαρος ο αποκεφαλισμός σε βίντεο και δείχνει την βαρβαρότητα των τζιχαντιστών.


Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους σκοτώνουν πολύ πιο πολιτισμένα, αφού αμολούν μια βόμβα και όποιον πάρει ο χάρος.

Μπορεί μια αμερικανική βόμβα να ξεπαστρεύει καμιά τρακοσαριά νοματαίους, αλλά θάβονται κάτω από τα ερείπια και δεν βλέπουμε σε βίντεο τα πτώματα, ούτε τα κεφάλια τους, τα πόδια τους και τα χέρια τους πεταμένα δεξιά κι αριστερά.

Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ να προμηθεύσουν μερικές βόμβες στους τζιχαντιστές, ώστε να σκοτώνουν κι αυτοί πολιτισμένα: να μαζεύουν τα υποψήφια θύματά τους σε ένα σπίτι και να του ρίχνουν μια βόμβα.

(Εύχομαι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ που επιτέθηκαν στο Ιράκ και σκόρπισαν τον θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να πληρώσουν μια μέρα για τον θάνατο και την δυστυχία που προκάλεσαν στους Άραβες αλλά και άλλους αθώους ανθρώπους, όπως ο Τζέιμς Φόλεϊ. Οι παρανοϊκοί και αδίστακτοι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είναι δημιούργημα της παρανοϊκής και αδίστακτης πολιτικής των ΗΠΑ.)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου