Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Οι εφοριακοί θα κάνουν επισκέψεις στα σπίτια

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Έλληνες η είδηση πως οι εφοριακοί θα μπορούν να κάνουν επισκέψεις στα σπίτια των πολιτών και να κάνουν ελέγχους. Επιτέλους, θα ξεκινήσουν πάλι οι επισκέψεις στα σπίτια και οι Έλληνες θα αρχίσουν να επικοινωνούν ξανά και να έχουν ζεστή προσωπική επαφή.
Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που δεν κλειδώνουν πια τις εξώπορτες των σπιτιών τους γιατί φοβούνται μην έρθουν οι εφοριακοί και φύγουν.
Καλό θα ήταν οι επισκέψεις των εφοριακών στα σπίτια να ξεκινήσουν αμέσως, γιατί κάποιοι Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, οπότε μπορεί να μην προλάβουν να τους επισκεφτούν οι εφοριακοί και να μείνουν και άστεγοι και παραπονεμένοι.
Οι εφοριακοί δεν θα επισκέπτονται όλα τα σπίτια, αφού δεν θα πηγαίνουν στα σπίτια των Ελλήνων ολιγαρχών, γιατί, αν κάνουν κάτι τέτοιο, θα τους τσιμεντώσουν.
Είναι πολύ θετικό που οι εφοριακοί θα μπορούν να κάνουν ξαφνικές εφόδους στα σπίτια, αφού δεν θα ξέρεις πότε θα έρθουν, οπότε θα έχεις πάντα το σπίτι σου καθαρό και θα έχεις αλλάξει και σώβρακο.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα μπορούν και οι πολίτες να επισκεφτούν τα σπίτια των εφοριακών, αφενός για να ανταποδώσουν την επίσκεψη και αφετέρου για να μάθουν επιτέλους πώς δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό -όπως οι εφοριακοί- κατάφεραν και έγιναν ζάπλουτοι.
πηγη:pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου