Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η λύση του Παλαιστινιακού


Το Ισραήλ συνεχίζει τις χερσαίες επιχειρήσεις και τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα οι νεκροί Παλαιστίνιοι να είναι περισσότεροι από 400. Ανάμεσα στους νεκρούς, υπάρχουν παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι αλλά αυτά δεν είναι εγκλήματα πολέμου γιατί τα κάνει το Ισραήλ.

Οι χιλιάδες νεκροί Παλαιστίνιοι δεν φαίνεται να συγκινούν την διεθνή κοινή γνώμη που δεν πρέπει να της έχεις καμία εμπιστοσύνη γιατί είναι κοινή.

Η κοινή γνώμη συγκινείται μόνο με παιδάκια με σύνδρομο Down που έχουν σχέση με διεθνείς ποδοσφαιριστές και τα δείχνει η τηλεόραση.


Τα παιδάκια με σύνδρομο Down που είναι στο ΠΙΚΠΑ δεν συγκινούν την κοινή γνώμη γιατί δεν έχουν καμία σχέση με διεθνείς ποδοσφαιριστές και δεν τα δείχνει η τηλεόραση, οπότε, αν η κοινή γνώμη δει ένα τέτοιο παιδάκι από κοντά, θα φύγει τρέχοντας.

Με συγκινεί πάντα ο αγώνας των Παλαιστινίων και έχω πάει σε άπειρες πορείες για στήριξη στον αγώνα τους.

Έχω πάει σε τόσες πορείες και διαδηλώσεις που «με τόσο περπάτημα και τόσα συνθήματα για την Παλαιστίνη, η Παλαιστίνη θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητο κράτος εδώ και χρόνια, κι εγώ εθνικός τους ήρωας».

Δυστυχώς, η πείρα δεκαετιών αποδεικνύει πως οι πορείες δεν αποδίδουν. Εκτός αν βγούμε όλοι στον δρόμο.

Επειδή, όμως, δεν θα βγούμε ποτέ όλοι στον δρόμο για κανένα λόγο, σκέφτηκα έναν άλλο τρόπο, για να ευαισθητοποιηθούν τα διεθνή ΜΜΕ και η διεθνής κοινή γνώμη για το ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς.

Έχω παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα η διεθνής κοινή γνώμη δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις αεροπορικές τραγωδίες.

Θα μπορούσαν λοιπόν οι Παλαιστίνιοι να βάλουν τους 400 νεκρούς μέσα σε ένα αεροπλάνο και να το ρίξουν σε ένα χωράφι στην Γάζα.

Μπορεί η διεθνής κοινή γνώμη να συγκινηθεί.


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου